Univerzalna sportska škola “Tomislavgrad” pokrenula je i sportsku školu u Livnu. Dobiva naziv Univerzalna sportska škola “Lavići”. S radom će krenuti 24.10. u sportskom rekreacijskom centru Fair Play.

Cilj naše škole je da uključimo što veći broj djece za sportskim obrazovanjem gdje mogu naučiti plivati, skijati i sve ostale aktivnosti koje donosimo kroz rane sportove poput gimnastike, nogometa, rukometa, košarke, odbojke i drugih sportova koje nudimo u našem programu. Želimo stvorit veliku bazu djece da ih naučimo osnovama svih olimpijskih sportova kako bi stekli kvalitetan temelj za daljnji razvoj tj.specijalizaciju u neki sport za koje to dijete ima dara. Naravno, osim toga želimo da djeca stječu radne navike, disciplinu te da se socijaliziraju kroz treninge, izlete i natjecanja. Na taj način možemo više surađivati sa susjednim gradovima kako bi mogli napravit za djecu što više natjecanja i sportskih manifestacija.

Ovim putem možemo reći svim roditeljima da u Tomislavgradu upisi djece u našu školu traju tijekom cijele godine. Možete nas pronaći  na Facebooku ili kontaktirati na broj 063 427 805. Sportski pozdrav!

Univerzalna sportska škola Tomislavgrad