U dvorani Hrvatskoga doma Stjepana Radića u Šujici sinoć je održana prva donatorska večer koja je upriličena s ciljem pomoći u daljnjem opstanku i djelovanju NK Šujica. A da je mnogima, osobito Šujičanima, stalo da njihov klub nastavi s radom, pokazala je dupkom ispunjena dvorana. Prema procjeni organizatora, donatorska večer okupila je više od 200 uzvanika. Ulaznice su se prodavale po cijeni od 50 KM, a organizator je za sve njih pripremio večeru, piće, mezu… Organizirana je bila i tombola, a za dobro raspoloženje pobrinuli su se pjevači: Marko Bošnjak, Toni Pavić, Ines Pavić, DJ Cobra, Marko Omazić  šujička klapa Sveti Jeronim. Naravno, najviše oduševljenja publike pobudio je mladi Ramac Marko Bošnjak.

https://www.facebook.com/ante.krstanovic/videos/10217785224852008/?t=4

U službenome dijelu programa nazočnima se, u ime organizatora, obratio Frano Mioč, predsjednik i trener NK Šujica koji je zahvalio svima što su svojim dolaskom na ovu večer dali potporu daljnjem radu NK Šujica.

Prihodom s donatorske večeri Šujičani će obnoviti klupske prostorije i nabaviti nove potrebne rekvizite. Uz pomoć vlasnika triju šujičkih pilana prije nekoliko mjeseci ispred klupskih prostorija izgradili su terasu. Nadamo se da će njihovu želju za opstankom i radom prepoznati i drugi i pomoći da nogomet u Šujici i dalje živi.

Podsjetimo, NK Šujica natječe se u međužupanijskoj ligi Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije gdje su u zadnje tri sezone osvojili naslov prvaka, a pravo sudjelovanja u većem rangu natjecanja, Drugoj ligi FBiH – Skupini Jug, odlučili su ostaviti za neka bolja vremena – izjavio je nedavno medijima Frano Mioč.

Njihovu omladinsku školu trenutno pohađa više od 50 novih članova na što su posebno ponosni, a među njima ima i djevojčica.

 

Tomislavcity

Fotogalerija: Ante Krstanović