Dijete je zapelo, no srećom djelatnici skijališta brzo su mu pomogli sići. Iako je zapeo za kapuljaču, nije davao nikakve signale da se guši ili išta slično. Bio je smiren tih nekoliko minuta koliko je ljudima trebalo da ga skinu, rekla je čitateljica za 24sata.hr.

U subotu popodne na kupreškom skijalištu dječak je zapeo na sjedežnici. Nije uspio sići na vrijeme i skije su mu se zapetljale za nosače. Brzo su djelatnici zaustavili sjedežnicu i skinuli mu skije, no kada je pokušao sići s nje zapela mu je kapuljača. Nekoliko minuta visio je par metara iznad zemlje dok su ga djelatnici spašavali. Skinuli su mu kapuljaču a ljudi su stali ispod ne bi li mu pomogli, s lakoćom su ga uhvatili i ublažili mu pad. Srećom, sve je dobro završilo i skijanje se nastavilo.

Stravičan prizor sa skijanja na Kupresu: Dječak visio sa žičare obješen za kapuljaču!

Stravičan prizor sa skijanja na Kupresu: Dječak visio sa žičare obješen za kapuljaču!Više na http://bit.ly/2MWUwUM

Objavljuje 24sata u Nedjelja, 10. veljače 2019.

Pred kraj radnog vremena, nešto prije 16 sati, momci koji rade na vrhu spremali su klupe kao što to rade svaki dan. Jedan dječak, skijaš početnik, nije sišao s klupe na vrijeme i krenuo se vračati sa sjedežnicom. Uplašio se i pokušao sam skočiti. Djelatnici kada su ga vidjeli odmah su ugasili sjedežnicu i pomogli dječaku koji je visio s nje. Kada je sišao stao je na skije i odskijao dalje bez ikakvih ozljeda, rekao nam je direktor skijališta Zvonko Bagarić.

24sata.hr