Da će film “Đoka”, koji je prije nepune tri godine snimala Hrvatska radio televizija izazvati lavinu pozitivnih reakcija, vjerojatno nitko nije očekivao.

“Kapljica” je preko filma stekla puno prijatelja i donatora, a svako repriziranje donosilo je nešto novo, navodi na svojoj FB stranici Kap ljubavi.

Zadnji put film je prikazan prije nekih dvadesetak dana i, kako se čini, tada je bio najgledaniji!

Nakon filma fra Đoka je primio bezbroj poziva, a jedan je stigao i od fratrovog prijatelja župnika župe Medov Dolac, don Mladena Vukasovića. Nakon prijateljskog pozdrava, don Mladen je rekao: “Đoka, imam za tebe dar, mislio sam ga prodati, al ne ću, ne dam nikom nego tebi. Ako hoćes prodaj ga i iskoristi novac za potrebe svoje Udruge”!

Taj dar je auto – Golf 5!

Naravno da je fra Đoka bio radostan zbog ukazanog povjerenja svoga “subrata” i zahvalan zbog takve donacije. Dogovorili su se, čim se granice otvore, fra Đoka će posjetiti župu Medov Dolac i preuzeti donaciju.

Danas je don Mladen svoje goste (fra Đoku i našega Lovru), lijepo i ugostio u predivnoj prirodi Medova Doca. I kao što smo već puno, puno puta pisali, krug dobrote se samo širi, Bogu dragom hvala za sve!

Naravno, hvala od srca don Mladenu na donaciji. Neka ga Gospodin nagradi! A uskoro ga očekujemo u Tomislavgradu i u fra Đokinoj župi Roško Polje!

Hvala od srca dragi don Mladene, navode u Duhovno – humanitarnoj udruzi Kap ljubavi.