Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić bio je poseban gost na “Plavoj noći” koju tradicionalno organizira NK Široki Brijeg.

U razgovoru za portal Jabuka.tv Mamić se dotakao mnogih tema počevši od boravka u Hercegovini, optužnice, Međugorja i vjere.

Lijepo je vidjeti stare prijatelje. Ja uvijek rado dolazim u Široki i ta spona između Širokog i Zagreba te NK Široki i Dinama je vječna. Imamo suradnju koja traje više desetljeća. Pratim rezultate Širokog, veselim se njegovom uspjehu, pomažem na osobnoj razini i tako će biti i u budućnosti. Što se tiče mog uključivanja u Široki ili bilo koji sportski klub to ne dolazi u obzir, kazao je Mamić.

Mirniji i bolji čovjek u Hercegovini

Govoreći o boravku u Hercegovini Mamić ističe kako se odlično osjeća u Hercgovini gdje je jako dobro primljen.

Ja ovaj mentalitet jako dobro poznajem. Prekrasna je klima, dobra je hrana, ljudi su srdačni, ističe Mamić dodajući kako je Međugorje mjesto s dodatnom vrijednošću.

Tamo doista vlada jedan mir i ja sam se uklopio u taj ambijent. Na mene je sve to djelovalo. Mislim da sam mirniji i bolji čovjek nego što sam došao ovamo, dodao je Mamić.

Situacija sa zakonom u BiH čista, presuda čisto politička

Nemam problema što se tiče zakona u BiH. Moja situacija je čista. Tu je stav jasno zauzet. Čekam svoju situaciju koja će se odlučivati u Zagrebu na Vrhovnom sudu. To bismo trebali očekivati vrlo brzo. Oni nemaju nikakvih obveznih rokova kada će to napraviti, govori Mamić u razgovoru za portal Jabuka.tv. 

Svojevremeno je Mamić izjavio kako je morao otići u BiH kako bi dobio priliku dokazati svima da je nevin.

Jabuka.tv