Rezultati rukometnih utakmica odigranih danas, 14.3.2021. u Tomislavgradu:

Prvenstvo RS HB za mlađe uzraste – Djevojčice 2007. godište 15, kolo

ŽRK Delminium – ŽRK Međugorje 27 : 5

Odlična igra naših rukometašica s razrađenim akcijama, čvrstom obranom i lakoćom u napadu, rezultirala je ovako visokoj pobjedi. Gošće nisu imale šanse protiv naše ekipe i s razlogom su na prvome mjestu prvenstvene ljestvice. Naš kvartet u sastavu: Josipa Stanić (11 golova), Matea Beljan (5 golova), Iva Krajina (4 gola) i Ana Protuđer (4 gola), na svakoj utakmici pokazuje raskoš svojega talenta, lepršavom igrom i obiljem postignutih golova.

Naše najmlađe rukometašice – Cicibanke 2008. godište i mlađe – odigrale su prijateljsku utakmicu protiv svojih vršnjakinja i pobijedile sa velikom razlikom.

Nedjelja; 14.3.2021., GSD Tomislavgrad

Prvenstvo RSHB za mlađe uzraste, dječaci uzrast 2007. godište, 16. kolo

RK Delminium – RK Nova Bila 24:17

Odlična utakmica naših mlađih uzrasta protiv ekipe Nove Bile i znalački su odigrali cijeli susret pobijedivši sa 7 golova razlike.

Najviše golova postigao je Nikola Beljan 7 golova, i po 6 golova postigli su Ivan Vučur i Marko Bagarić.

Prvenstvo RSHB za mlađe uzraste Mlađi Kadeti  uzrast 2005. godište, 16,kolo

RK Delminium – RK Nova Bila 28:18

Čvrsta igra naših mlađih kadeta, odlično odigrana utakmica i znalački privedena kraju. Protivniku nisu dozvolili da se razmašu nego su u startu presijecali njihove napade i kontrama razbili protivničku igru.

Najviše golova u našoj ekipi postigao i danas raspoloženi Marko Čamber (10  golova) Filip Miličević 8 golova i Vinko Tavra 5 golova.

Čestitamo našim ekipama što nas uveseljavaju i donose nam pobjede!

RK Delminium

Foto: Arhiv